PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • Neredeyim :

GÖREVDE YÜKSELME SINAV BAŞVURULARI İLE İLGİLİ DUYURU (18.01.2024)

Bakanlığımız personeline yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığınca 11 Şubat 2024 tarihinde yapılacak görevde yükselme sınavı için başvurular 02-12 Ocak 2024 tarihleri arasında alınmış ve başvurular komisyonca değerlendirilmiştir.

Sınava başvuran personelimiz başvuru sonuçlarını, Bakanlığımız https://hitit.ktb.gov.tr adresinde yer alan İnsan Kaynakları Sistemi modülünde yer alan Benim Sayfam/Sınav Başvuru Sonuç sekmesinden Bakanlık kullanıcı adı ve  şifresi  kullanarak görebileceklerdir.

 Başvurusu olumsuz sonuçlanan personelimiz 23.01.2024 tarihine kadar itiraza konu olan durumu doğrulayıcı nitelikte belgelerini de içerecek şekilde birimleri aracılığı ile yazılı olarak itirazda bulunabilecektir.

Sınava başvurusu kabul edilen engelli adaylarla ilgili olarak; tedbir talebinde bulunan personelimiz için ilgili kurumca uygulanacak tedbirler aşağıda yer alan tabloda gösterilmektedir.

ENGEL TÜRÜ

UYGULANACAK SINAV TEDBİR HİZMETİ

Görme Engelli

Okuyucu ve kodlayıcı eşliğinde tek kişilik salonlarda, 15 dakika ek süre

(Miyop, hipermetrop, astigmatism, karma, gözlükle/lensle düzeltilen görme kusurları dâhil edilmemektedir.)

İşitme Engelli

Tek kişilik salonlarda, 15 dakika ek süre

(Engelli adaylar, engelleri ile ilgili sürekli kullandıkları araç gereç ve cihazları kendilerinin getirmesi kaydıyla sınavda kullanabilecektir.)

Alt Beden Engelli

Giriş kat salonlarda

Üst Beden Engelli

Kodlayıcı eşliğinde tek kişilik salonlarda, 15 dakika ek süre

Alt ve Üst Beden Engelli

Kodlayıcı eşliğinde giriş kat tek kişilik salonlarda, 15 dakika ek süre

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ